Tel. 085-0657183

PEER

PEER in 3 stappen

Stap 1: de hersenen meten

Er wordt gestart met de afname van een hersenmeting (EEG). Dit is een pijnloze en veilige methode om de hersenactiviteit te meten.

Stap 2: de medicatiegevoeligheid bepalen

Uw hersenen worden vergeleken met de hersenen van mensen zonder psychische klachten. Op deze wijze worden de afwijkingen in uw hersenen in kaart gebracht.

Uw hersenen worden vervolgens gematcht met mensen met psychische klachten met dezelfde afwijkingen. Van deze patiënten is tevens bekend welke medicatie effectief was bij de behandeling van hun klachten. Door u statistisch te vergelijken met grote groepen patiënten kunnen we voorspellen voor welke medicijnen u gevoeligheid heeft.

Stap 3: de uitslag

De uitslag wordt binnen 10 dagen na de afname van het onderzoek naar de aanvrager gestuurd en telefonisch aan u teruggekoppeld.

Bekijk hier een voorbeeld van een uitslag

Waar?

Naast PEER onderzoek op 30 locaties verrichten wij ook huisbezoek.

Wat kost het?

PEER kan zonder verwijzing worden aangevraagd. De kosten voor een ionderzoek inclusief uitslag bedragen 1000 euro (inclusief 21% BTW).. Deze kosten voor het onderzoek komen niet voor vergoeding vanuit de zorgverzekering in aanmerking.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Om te kunnen beoordelen of PEER onderzoek iets voor u kan betekenen maken we graag eerst telefonisch kennis met u. Zo weten we beiden of het zinvol is om een afspraak in te plannen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek met een neuropsycholoog.

Waar kunt u terecht?

* wij verzorgen ook thuistrainingen!