Hoe werkt neurofeedback thuis?

Bij neurofeedback at home:

Bij neurofeedback at home:

  • Huur of koop  je de neurofeedback apparatuur en software die je vanuit Brainmed ontvangt. De neurofeedback set bestaat uit een neurofeedback apparaat (hardware) om trainingen met 1 elektrode te verrichten, neurofeedback software en elektroden. Is er sprake van een huurkoopregeling, waarbij je na 14 weken (3,5 maal maal een huurperiode van 4 weken)  huur automatisch eigenaar wordt van de neurofeedback set (neurofeedback apparaat en software). Kijk hier voor de actuele tarieven.
  • Installeer ik de software op je eigen laptop en zorg ik ervoor dat alles technisch goed werkt. Je dient zelf te beschikken over een laptop met Windows 10 of 11 met bluetooth en thuis over internet te beschikken  De aanbevolen minimale laptop configuratie is een Intel Core i5 processor met 8GB RAM. MacBooks (ook MacBooks met Windows), iPads, tablets en Chromebooks zijn niet compatibel met de hardware en software. Als je niet zelf over een laptop beschikt kun je er ook 1 huren van Brainmed.
  • Stel ik de software volledig in aan de hand van het behandelplan en leer ik je de training te verrichten. Dit vereist geen voorkennis en is haalbaar voor iedereen.
  • Begeleidt en ondersteun ik je gedurende de huurperiode online (whatsapp, email, anydesk) en/ of telefonisch.
  • Kun je onbeperkt trainen, waar en wanneer je maar wilt.
  • Vind er na 7 en na 14 weken een QEEG meting plaats om de effecten te evalueren en de training bij te stellen.
  • Is het mogelijk om na de begeleidingsperiode van 14 weken ook nog begeleiding naar behoefte af te nemen. Dit kan in de vorm van een QEEG follow up. Dit is een afspraak van 1 uur, waarbij het QEEG wordt gemaakt , de doorlopen training wordt geëvalueerd en de training weer wordt afgestemd op uw eigen doelstellingen. Het tarief hiervoor bedraagt 135 euro.

Wilt u meer over onze Neurofeedback ervaringen weten? Neem gerust contact met mij op bij vragen of opmerkingen.