Neurofeedback bij hersenletsel

Met Neurofeedback bij hersenletsel richt ik me op het verlichten van restverschijnselen van niet aangeboren hersenletsel.

Een Neurofeedback behandeling kent geen bijwerkingen en is veilig en pijnloos.

Met Neurofeedback bij hersenletsel behandel ik o.a. cliënten met PCS (post commotioneel syndroom), hersenschudding, hersenkneuzing en whiplash.

Met Neurofeedback bij hersenletsel is het niet mogelijk beschadigde delen van de hersenen te genezen. Het is echter wel mogelijk om cognitieve en/ of psychische klachten, gerelateerd aan het hersenletsel, te behandelen.

Hersenletsel kan op verschillende manieren ontstaan en behandeld worden. Met Neurofeedback bij hersenletsel richten wij ons op restverschijnselen van hersenletsel.

Klachten als gevolg van hersenletsel kunnen o.a. zijn;

 • Geheugenverlies
 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid
 • Geïrriteerdheid
 • Concentratie problemen
 • Instabiliteit
0
Neurofeedback cliënten
0
QEEG afnames
0
Jaren ervaring
0
Klantbeoordeling
Brainmed geeft inzicht

Neurofeedback bij hersenletsel resultaten

Met Neurofeedback bij hersenletsel zie ik bij gemiddeld 75% van de cliënten duidelijke verbeteringen optreden, welke naar voren komen op vragenlijstonderzoek en het QEEG.

 • Betere concentratie
 • Afname van hoofdpijn
 • Afname van duizeligheid
 • Verbeterde nachtrust
 • Minder prikkelgevoelig
 • Verbeterd geheugen

Hier leest u meer over onze Neurofeedback behandeling.

Wilt u weten of Neurofeedback bij hersenletsel iets voor u is? Neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek.

Plan een oriënterend gesprek
Neurofeedback behandeling icon

Werkwijze

Neurofeedback bij hersenletsel behandeling

Met Neurofeedback bij hersenletsel richt ik mij op het verlichten van restverschijnselen van niet aangeboren hersenletsel, zoals klachten als gevolg van een whiplash, hersenschudding of PCS.

Voordat we starten met de behandeling van Neurofeedback bij hersenletsel, onderzoeken ik eerst of de klachten voortkomen uit hersenletsel.

Dit doe ik door een QEEG hersenmeting uit te voeren. Wanneer de hersenen activiteiten vertonen van hersentrauma, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Tijdens de behandeling richt ik mij op de afwijkingen in hersenactiviteit als gevolg van de hersenletsel. Het doel is doorgaans met name het heractiveren van het brein door deze uit een inactieve toestand te halen. Hierdoor gaat het brein beter functioneren en nemen klachten af.

Hier leest u meer over de Neurofeedback behandeling.

Met Neurofeedback bij hersenletsel is het niet mogelijk beschadigde delen van de hersenen te genezen. Het is echter wel mogelijk om cognitieve en psychische klachten, gerelateerd aan de hersenletsel, te behandelen.

Ervaart u klachten als gevolg van een Whiplash, hersenschudding of PCS?

Dan is Neurofeedback bij hersenletsel iets voor u!
Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies op maat.

Neem contact op

Hersenletsel:
restverschijnselen verlichten

Neurofeedback bij hersenletsel

Hersenletsel kan op veel manieren ontstaan. Met Neurofeedback bij hersenletsel behandel ik o.a. cliënten met PCS (post commotioneel syndroom), hersenschudding, hersenkneuzing en whiplash.

Klachten als gevolg van hersenletsel kunnen o.a. zijn; geheugenverlies, duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid, geïrriteerdheid, concentratie problemen, emotionele instabiliteit.

 

Deze klachten zijn vaak langdurig en hardnekkig. Soms kan het weken of maanden duren voordat de klachten naar voren komen, waardoor de klachten niet altijd worden gezien als gevolg van het hersenletsel.

Bij hersenletsel zorgen onze hersenen ervoor dat de beschadigde hersengebieden uitgeschakeld worden of in een inactieve toestand komen. Indien dit het geval is zullen functies van de beschadigde gebieden gedeeltelijk overgenomen worden door andere gebieden van de hersenen.

Bij hersenletsel zien we bij hersenmetingen vaak veel trage hersengolven (onderactiviteit). Met Neurofeedback bij hersenletsel geven we het brein de rust om dit te herstellen.

Bij het activeren van de hersenen d.m.v. neurofeedback zorgen we ervoor dat het brein weer naar behoren gaat functioneren. Hierdoor nemen de klachten af en verbeteren de cognitieve functies.

Waarom neurofeedback?

Neurofeedback bij hersenletstel

 • Verlicht klachten als gevolg van Hersenschudding, Whiplash en PCS

 • Gemiddeld bij 75% van de cliënten effectief

 • Geen bijwerkingen

 • Veilig en pijnloos

Maak een afspraak

Waarom Brainmed?

 • Neurofeedback op praktijk locaties en Neurofeedback at home

 • Behandeling door een neuropsycholoog met > 15 jaar ervaring met neurofeedback

 • Ik kan als 1 van de eerste praktijken in Nederland op 19 hersenlocaties tegelijk trainen. Dit leidt tot betere resultaten in minder trainingen

 • Veel ervaring met medicatieafbouw

 • Een vaste behandelaar

Maak een afspraak

Klanten beoordelen mij

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met QEEG en zien we vaak dat dit erg verhelderend kan zijn voor om de relatie tussen de hersenen en de klachten inzichtelijk te maken. Vaak geeft een QEEG ook richting voor evt. verdere behandeling.

De neurofeedback die ik aanbied geeft gemiddeld bij 75% van de mensen goede resultaten.

Lees hier alle klantbeoordelingen

Kan ik iets voor u betekenen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Neem contact op
Advies en vragen - icon

Veel gestelde vragen over Neurofeedback

Brainmed oplossingen

Brainmed neurofeedback pakt de klachten bij de bron aan.