Neurofeedback bij hersenletsel

Met Neurofeedback bij hersenletsel richten we ons op het verlichten van restverschijnselen van niet aangeboren hersenletsel.

Een Neurofeedback behandeling kent geen bijwerkingen en is veilig en pijnloos.

Met Neurofeedback bij hersenletsel behandelen wij o.a. cliënten met PCS (post commotioneel syndroom), hersenschudding, hersenkneuzing en whiplash.

Met Neurofeedback bij hersenletsel is het niet mogelijk beschadigde delen van de hersenen te genezen. Het is echter wel mogelijk om cognitieve en/ of psychische klachten, gerelateerd aan het hersenletsel, te behandelen.

Hersenletsel kan op verschillende manieren ontstaan en behandeld worden. Met Neurofeedback bij hersenletsel richten wij ons op restverschijnselen van hersenletsel.

Klachten als gevolg van hersenletsel kunnen o.a. zijn;

 • Geheugenverlies
 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid
 • Geïrriteerdheid
 • Concentratie problemen
 • Instabiliteit
0
Neurofeedback cliënten
0
QEEG afnames
0
Jaren ervaring
0
Klantbeoordeling
Brainmed geeft inzicht

Neurofeedback bij hersenletsel resultaten

Met Neurofeedback bij hersenletsel zien we bij gemiddeld 75% van onze cliënten duidelijke verbeteringen optreden, welke naar voren komen op vragenlijstonderzoek en het QEEG.

 • Betere concentratie
 • Afname van hoofdpijn
 • Afname van duizeligheid
 • Verbeterde nachtrust
 • Minder prikkelgevoelig
 • Verbeterd geheugen

Hier leest u meer over onze Neurofeedback behandeling.

Wilt u weten of Neurofeedback bij hersenletsel iets voor u is? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek.

Plan een oriënterend gesprek
Neurofeedback behandeling icon

Neurofeedback werkwijze

Neurofeedback bij hersenletsel behandeling

Met Neurofeedback bij hersenletsel richten we ons op het verlichten van restverschijnselen van niet aangeboren hersenletsel, zoals klachten als gevolg van een whiplash, hersenschudding of PCS.

Voordat we starten met de behandeling van Neurofeedback bij hersenletsel, onderzoeken we eerst of de klachten voortkomen uit hersenletsel.

Dit doen we door een QEEG hersenmeting uit te voeren. Wanneer de hersenen activiteiten vertonen van hersentrauma, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Tijdens de behandeling richten we ons op de afwijkingen in hersenactiviteit als gevolg van de hersenletsel. We richten ons met name op het heractiveren van het brein door deze uit inactieve toestand te halen en optimaliseren we de overige gebieden. Hierdoor gaat het brein beter functioneren en nemen klachten af.

Hier leest u meer over onze Neurofeedback behandeling.

Met Neurofeedback bij hersenletsel is het niet mogelijk beschadigde delen van de hersenen te genezen. Het is echter wel mogelijk om cognitieve en psychische klachten, gerelateerd aan de hersenletsel, te behandelen.

Ervaart u klachten als gevolg van een Whiplash, hersenschudding of PCS?

Dan is Neurofeedback bij hersenletsel iets voor u!
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Neem contact met ons op

Hersenletsel:
restverschijnselen verlichten

Neurofeedback bij hersenletsel

Hersenletsel kan op veel manieren ontstaan. Met Neurofeedback bij hersenletsel behandelen wij o.a. cliënten met PCS (post commotioneel syndroom), hersenschudding, hersenkneuzing en whiplash.

Klachten als gevolg van hersenletsel kunnen o.a. zijn; geheugenverlies, duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid, geïrriteerdheid, concentratie problemen, instabiliteit.

Zelfs wanneer de klachten niet altijd worden gezien als gevolg van het hersenletsel.

Hersenletsel klachten

Deze klachten zijn vaak langdurig en hardnekkig. Soms kan het weken of maanden duren voordat de klachten naar voren komen, waardoor de klachten niet altijd worden gezien als gevolg van het hersenletsel.

Bij hersenletsel zorgen onze hersenen ervoor dat de beschadigde hersengebieden uitgeschakeld worden of in een inactieve toestand komen. Indien dit het geval is zullen functies van de beschadigde gebieden gedeeltelijk overgenomen worden door andere gebieden van de hersenen.

Bij hersenletsel zien we bij hersenmetingen vaak veel trage hersengolven (onderactiviteit). Met Neurofeedback bij hersenletsel geven we het brein de rust om dit te herstellen.

Bij het activeren van de hersenen d.m.v. neurofeedback zorgen we ervoor dat het brein weer naar behoren gaat functioneren. Hierdoor nemen de klachten af en verbeteren de cognitieve functies.

Waarom neurofeedback?

Neurofeedback bij hersenletstel

 • Verlicht klachten als gevolg van Hersenschudding, Whiplash en PCS

 • Gemiddeld bij 75% van de cliënten effectief

 • Geen bijwerkingen

 • Veilig en pijnloos

Maak een afspraak

Waarom Brainmed?

 • Neurofeedback op praktijk locaties en Neurofeedback at home

 • Onze neuropsychologen hebben 15 jaar ervaring met neurofeedback

 • Wij kunnen als 1 van de eerste praktijken in Nederland op 19 hersenlocaties tegelijk trainen. Dit leidt tot betere resultaten in minder trainingen

 • Veel ervaring met medicatieafbouw

 • Een vaste behandelaar

Maak een afspraak

Klanten beoordelen ons

Bij Brainmed is Neurofeedback altijd maatwerk. Uw wensen en behoeften staan centraal binnen de behandeling.

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel expertise op het vlak van neurofeedback ontwikkeld en gelukkig vertaalt dit zich vaak in erg goede resultaten.

Lees hier alle klantbeoordelingen

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op
Brainmed oplossingen

Brainmed geeft inzicht in het brein