Neurofeedback ervaringen

Onze neuropsychologen verzorgen al 15 jaar Neurofeedback behandeling op maat.

Gemiddeld zien we bij 75% van alle cliënten die een behandeling bij Brainmed ondergaan duidelijke verbeteringen optreden, welke naar voren komen op vragenlijstonderzoek en het QEEG.

0
Neurofeedback cliënten
0
QEEG afnames
0
Jaren ervaring
0
Klantbeoordeling

Neurofeedback ervaringen van onze cliënten

Ik ben zeer tevreden over Brainmed en hun deskundigheid.

Wij hebben voor onze oudste zoon een aantal jaar geleden een behandeling gehad bij Tim, die goed aansloeg. We hebben er veel aan gehad en hebben inmiddels ook een QEEG voor onze dochter laten maken.

Ouders, 12 Feb. 2020

Zeer correct, discreet en netjes behandeld.

Nadat ik er zelf volledig doorheen zat ben ik opzoek gegaan naar een oplossing die mij kon helpen met een probleem wat ik op dat moment nog niet geheel inzichtelijk had. Na telefonisch contact kwam Tim bij mij op visite en hebben we ongeveer een uur samen gesproken, en heeft hij een meting uitgevoerd. Uit deze meting kwamen verschillende dingen naar boven waarvan ik mezelf misschien wel bewust was, maar ik wist zeker niet hoe ik hiermee om moest gaan. Tim heeft voorgesteld dat hij mij hiermee gaat helpen en ik zie verdere behandeling dan ook met het volste vertrouwen tegemoet!

Anoniem, 02 Jan 2020

Aanrader

Tim is een zeer betrokken behandelaar die echt het beste met je voor heeft. Hij denkt goed mee en haalt het maximale uit je behandeling. Na jarenlange burn-out klachten ben ik dankzij de neurofeedback behandelingen bij brainmed in korte tijd enorm vooruit gegaan. Zeker een aanrader!

Anoniem, 31 Dec 2019

Mooi resultaat, zeker aan te bevelen!

Ik ben door Tim behandeld voor mijn ADD klachten. De neurofeedback trainingen zijn erg effectief gebleken: mijn klachten zijn enorm afgenomen en we hebben mijn medicatie (Concerta) afgebouwd van 72mg per dag naar nul (!). Tim heeft ongelooflijk veel kennis van zaken en is vooral een erg fijn persoon om mee samen te werken.

Super!

We hebben Tim leren kennen als een betrokken, fijn en bovenal zeer deskundig iemand. Naast dat de resultaten van de neurofeedback behandeling (nog) beter zijn dan gehoopt, is Tim ook iemand die altijd meedenkt in oplossingen en therapieën. Zeker een aanrader voor (kinderen met) NAH. Onze zoon heeft door de training een beter evenwicht en we hopen in de toekomt ook zijn visuele beperking te kunnen verminderen.

Claudia, 28 Dec. 2019

Verhelderend onderzoek door betrokken professional.

Helderheid gekregen in klachten tgv een ongeval met hoofdletsel. Duidelijke verslaglegging en behandeladvies.

Sandra, 28 Dec. 2019

Professioneel, goede uitleg en snel inzicht

We hebben inmiddels langere tijd ervaring en zijn zeer tevreden. Ik heb zelf een QEEG laten doen om meer inzicht te krijgen. Opnieuw positief!

Michel, 27 Nov. 2019

Kwaliteit, Vriendelijk, Meedenkend

De neuropsycholoog denkt goed met je mee, komt met adviezen en weet waar hij het over heeft. Goede sessie en het brengt ook meer inzicht. Dankjewel!

Muhammet, 27 Nov. 2019

Onze Neurofeedback ervaringen

Met meer dan 15 jaar ervaring in Neurofeedback kan Brainmed de ideale maatwerk behandeling bieden.

Onze Neurofeedback ervaringen leren ons dan ook dat een behandeling altijd maatwerk is. Zo kunnen de te behalen resultaten aanzienlijk verschillen tussen mensen met dezelfde klachten.

Belangrijke factoren die het resultaat beïnvloeden zijn onder andere:

  • de mate en ernst van de klachten
  • de QEEG bevindingen
  • de plasticiteit (leerbaarheid) van de hersenen
  • de therapietrouw

Helaas kunnen we voor de start van een behandeling nooit exact zeggen wat de resultaten van de behandeling bij u zullen zijn als u de behandeling heeft afgerond. Wel proberen we een inschatting te maken wat de verwachtte kans van slagen is.

We baseren deze verwachtingen op basis van onze Neurofeedback ervaringen van eerdere behandelingen met soortgelijke cliënten en op basis van de uitkomsten vanuit wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast evalueren we de behandeling op gezette momenten, zodat we kunnen beoordelen of de behandeling technisch en gedragsmatig aanslaat.

Wilt u meer over onze Neurofeedback ervaringen weten? Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen.

Brainmed: Meer dan 15 jaar ervaring in Neurofeedback. Onze Neurofeedback ervaringen leren ons dat bij gemiddeld 75% van onze cliënten duidelijke verbeteringen optreden

Neurofeedback kan altijd beter

In de afgelopen 15 jaren hebben we veel Neurofeedback ervaring opgedaan met hoe we de beste effecten kunnen bewerkstelligen in zo min mogelijk trainingstijd (en daardoor tegen zo laag mogelijke kosten).

We hebben systematisch gevarieerd met de duur, de frequentie en het type training en beoordeeld wat dit deed op het vlak van de effectiviteit en de totale vereiste trainingstijd.

Hieronder de belangrijkste twee conclusies:

  • Training van het hele hoofd (19 kanaals SURFACE EN LORETA Z-score training), waarbij continue vergelijking en training van grote delen van het hoofd plaatsvind met een QEEG database geeft aanzienlijk betere resultaten dan training op 2-4 plekken op het hoofd. De totale trainingstijd van een traject ligt gemiddeld bovendien 30-50% lager bij training van het hele hoofd.
  • Lang en minder vaak per week trainen (1 keer per week 90-100 minuten) geeft betere leereffecten in de hersenen (op het QEEG) dan kort en vaak (2-3 keer per week 20-60 minuten) en lang en vaak (2-3 keer per week 90-100 minuten) trainen.

Wilt u meer over onze Neurofeedback ervaringen weten? Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen.

Neurofeedback werkwijze

Neurofeedback als alternatief voor praten en pillen

Al onze gedachten, gevoelens en gedragingen worden aangestuurd vanuit onze hersenen. Bij mensen met psychische klachten is de balans in de hersenen vaak verstoord. De hersenen zijn te actief of juist te onderactief en dit kan gepaard gaan met klachten.

Met neurofeedback leren we de hersenen weer in balans te komen. De hersenen worden als het ware weer in de goede stand gezet (gereset) en dit leidt tot een afname van de klachten. Neurofeedback is uiteraard geen wondermiddel geschikt voor iedereen met psychische klachten, maar vormt in veel gevallen een alternatief voor praattherapie en medicatie.

Lees hier meer over onze Neurofeedback behandeling, of Neurofeedback, veelgestelde vragen. Heeft u vragen over onze Neurofeedback ervaringen? Neem dan contact met ons op.

Klanten beoordelen mij

Bij Brainmed is Neurofeedback altijd maatwerk. Uw wensen en behoeften staan centraal binnen de behandeling. Ik bied gepersonaliseerde 19 kanaals QEEG SURFACE & LORETA neurofeedback afgestemd op uw eigen brein.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring op het vlak van neurofeedback opgedaan en gelukkig vertaalt dit zich vaak in goede resultaten in de trainingen die ik aanbied.

Lees hier alle klantbeoordelingen

Kan ik iets voor u betekenen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Neem contact op
Advies en vragen - icon

Veel gestelde vragen over Neurofeedback

Brainmed oplossingen

Brainmed neurofeedback pakt de klachten bij de bron aan.