Brainmed oplossingen

Brainmed – inzicht in en verlichting van psychische en neurobiologische klachten –

Maatwerk

Brainmed is in 2009 opgericht als eenmanszaak door Tim Smits. In 2022 is de eenmanszaak overgegaan in Brainmed bv. Als neuropsycholoog liep ik in de reguliere zorg aan tegen de trage en beperkte vertaling van inzichten vanuit de neurowetenschappen naar de klinische praktijk. 

Ik probeer dit binnen Brainmed te doorbreken door kwalitatieve zorg te bieden, waarbij ik probeer om de inzichten vanuit de neurowetenschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ik bied maatwerk middels gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op het brein. Geen ‘onze size fits all’, maar ‘personalised medicine’. Geen richtlijnen, maar maatwerk.

Ik werk vanuit verschillende locaties in Nederland (vaak 1 of meerdere dagdelen per locatie) om de neurofeedback die ik aanbied toegankelijk te maken.

U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Waar ben ik in gespecialiseerd?

Brainmed is gespecialiseerd in neurofeedback behandeling.

  • Als één van de eerste praktijken in Nederland bied ik full cap QEEG Z-score SURFACE; swLORETA Z Score Neurofeedback en 3-D sLORETA Z score neurofeedback aan. Dit houdt in dat er tot wel 19 hersenlocaties tegelijkertijd kunnen worden getraind i.p.v. de gebruikelijke 1-2 hersenlocaties 
  • Daarnaast bied ik middels neurofeedback at home ook kwalitatieve neurofeedback trajecten aan voor mensen die thuis willen trainen. Dit maakt het mogelijk om levenslang onbeperkt te trainen waar en wanneer u wilt. Brainmed levert hierbij de apparatuur (is uw eigendom) en kennis om zelf te trainen. Gedurende de eerste 12 weken vindt er online begeleiding van het traject plaats. Kwaliteit en maatwerk zijn ook hierbij de uitgangspunten.

Hoe ik werk

  • universitair opgeleid als  neuropsycholoog
  • >15 jaar neurofeedback ervaring
  • 1 vaste behandelaar
  • op één van de praktijklocaties of aan huis middels Neurofeedback at home

Samenwerkingen

Ik verzorg voor verschillende instellingen en zorgverleners hersenmetingen en neurofeedback trainingen.

Brainmed Maatwerk Neurofeedback behandelingen

Klanten beoordelen mij

Bij Brainmed is Neurofeedback altijd maatwerk. Uw wensen en behoeften staan centraal binnen de behandeling. Ik bied gepersonaliseerde 21 kanaals QEEG SURFACE & LORETA neurofeedback afgestemd op uw eigen brein.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring op het vlak van neurofeedback opgedaan.

Lees hier alle klantbeoordelingen

Kan ik iets voor u betekenen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Neem contact op
Advies en vragen - icon

Veel gestelde vragen over Neurofeedback