Brainmed oplossingen

Brainmed – inzicht in en verlichting van psychische en neurobiologische klachten –

Maatwerk

Brainmed is opgericht door Tim Smits. Als neuropsycholoog startte ik in 2005 met het aanbieden van neurofeedback. Aanvankelijk eerst bij verschillende werkgevers en later voor mijzelf bij Brainmed.

Brainmed is  een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit voorop staat. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Waar ben ik goed in?

Ik heb me gespecialiseerd in neurofeedback behandeling. Als één van de eerste praktijken in Nederland bied ik standaard full cap QEEG Z-score neurofeedback aan. Dit houdt in dat ik tot wel 19 hersenlocaties tegelijkertijd kan trainen i.p.v. de gebruikelijke 2-4 hersenlocaties  Hiermee behaal ik aanzienlijk betere resultaten in minder trainingen. Ook kan ik hierdoor diepere structuren in het brein trainen (middels LORETA neurofeedback).

Hoe werk ik?

  • universitair opgeleid als neuropsycholoog
  • >15 jaar neurofeedback ervaring
  • 1 vaste behandelaar
  • op één van de praktijklocaties of aan huis middels Neurofeedback at home

Samenwerkingen

Ik verzorg voor verschillende instellingen en zorgverleners hersenmetingen en neurofeedback behandeling.

Brainmed Maatwerk Neurofeedback behandelingen

Klanten beoordelen mij

Bij Brainmed is Neurofeedback altijd maatwerk. Uw wensen en behoeften staan centraal binnen de behandeling. Ik bied gepersonaliseerde 19 kanaals QEEG SURFACE & LORETA neurofeedback afgestemd op uw eigen brein.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring op het vlak van neurofeedback opgedaan en gelukkig vertaalt dit zich vaak in goede resultaten in de trainingen die ik aanbied.

Lees hier alle klantbeoordelingen

Kan ik iets voor u betekenen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Neem contact op
Advies en vragen - icon

Veel gestelde vragen over Neurofeedback